Het gaat goed met de economie. Veel mensen hebben hun spaargeld eindelijk lang genoeg vastgehouden en zijn nu bereid het te gaan uitgeven. Aangezien prijzen stijgen in tijden van economische groei is het natuurlijk wel een hele karwei een goede aankoop te vinden. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden met investeren in vastgoed.
Het kan ook in een vakantiewoning worden geïnvesteerd met als doel er jaarlijks heen te gaan. Of een aantal keer per jaar. Uiteindelijk doe je een investering in de hoop er op den duur wel iets mee te verdienen. Hier volgen de trends voor investeren in 2018.

Trend 1: Huis kopen in Nederland

Een vakantiehuis is een goede mogelijkheid om een investering in te doen. In Nederland zijn er veel vakantielocaties en rustgevende locaties waarop vakantiewoningen te koop staan.
Heeft u nog geen plannen voor de vakantie en wel bepaald vermogen dat u zou willen investeren, dan is het geen slecht idee om te investeren in een vakantiehuis. Een vakantiehuis is ideaal om op den duur goedkope vakanties te houden in het eigen land.
Wellicht wilt u op een dag met pensioen en genieten van een rustige omgeving. Een huis kopen in Nederland is een trend die ik je aanraad!

Trend 2: Tweede woning kopen

Een tweede woning kan bijvoorbeeld in Nederland maar in Frankrijk en Spanje zijn daar ook mogelijkheden voor. Een tweede woning kopen is niet een investering die zich direct financieel terug zal betalen.
Als je de woning voor een lange tijd weet vast de houden is de kans groot dat de prijs stijgt en je het op verkopen kan met een hoge winst. Of je kiest ervoor je huidige woning te verkopen en lekker in de tweede woning te gaan leven in een rustige omgeving.