Kunst kom je overal tegen, dus dan is het ook niet gek om te bedenken dat je het in een huis tegen kunt komen. Muziek is ook een vorm van kunst en muziek kom je overal tegen, want muziek wordt voor veel dingen gebruikt. Iedereen luistert ook weer naar andere muziek, want de voorkeur verschilt. Sommige mensen luisteren dan wel naar dezelfde soort muziek, maar zelfs dan kan het verschillen, want bijvoorbeeld hip-hop is heel breed, dus dan kun je nog steeds verschillen. Mensen hebben namelijk vaak ook favorieten artiesten, dit zijn artiesten waar ze vaak naar luisteren. Er zijn veel verschillende artiesten, want iedereen luister wel weer ergens anders naar. Artiesten zijn dus eigenlijk gewoon kunstenaars, want ze maken kunst. Muziek is de kunst waar iedereen naar luistert, want iedereen luistert eigenlijk wel naar muziek. Muziek hoort bij het leven. Muziek is ook een grote industrie, omdat er zo veel artiesten zijn. De artiesten gaan van groot tot klein, want er zijn altijd hele bekende artiesten en er zullen ook altijd minder populaire artiesten zijn, dit is met alles zo, want er zijn ook minder populaire auto’s en populaire auto’s.

Dit is zo met modellen, maar ook met merken. Dit is ook met andere producten zo. Bijvoorbeeld in de supermarkt, want daar heb je ook veel variatie. Er is namelijk nooit een merk jam, want meerdere bedrijven maken jam en dat is ook wel logisch, want als je ziet dat iets populair is stap je als bedrijf ook in, want een bedrijf ziet dan een goede manier om geld te verdienen. Bedrijven moeten namelijk altijd weer mogelijkheden zoeken om omzet te maken. Ook al heb je een populair product zoek je nog steeds meer, omdat bedrijven graag willen groeien.

Is een woning belangrijk?

Ja, op een bepaalde leeftijd wil je wel een woning kopen of huren, want je wilt niet je hele leven bij je ouders blijven wonen. Een woning is heel belangrijk, want het zorgt voor onderdak en onderdak is cruciaal. Het is dus belangrijk om een huis te hebben, want anders heb je nergens om te wonen. Een huis kun je kopen, maar je kunt hem ook huren, dus er zijn ook opties. Er zijn nog meer opties, want niet een woning is exact hetzelfde, dus er zijn altijd wel verschillen. Sommige huizen lijken misschien wel op elkaar, maar dan zijn ze nog steeds niet hetzelfde. Er zijn veel opties, want alleen al bij een bank heb je al genoeg opties. Je kunt een bank in verschillende kleuren, maten en vormen krijgen en daarnaast is de prijs ook een belangrijke optie, want niet iedereen heeft hetzelfde budget. Er is ook nog plek voor kunst in een woning als je dat mooi vindt. Je kunt hierbij denken aan een compositie mondriaan. Dit is een compositie met de kleuren rood, geel, blauw en zwart. Je kunt deze in print of in een schilderij krijgen op mijnnieuweschilderij.nl. Op deze site zijn nog veel meer modellen, dus als je geïnteresseerd bent kun je altijd een kijkje nemen. Het assortiment is namelijk vrij breed, dus er zit waarschijnlijk wel iets voor jou bij. Je kunt ook een eigen foto laten afdrukken, dit kan dan bijvoorbeeld een familiefoto zijn.