Heb je mooie vloer in huis en wil je hier nog jarenlang van kunnen genieten? Dan is het belangrijk dat je regelmatig onderhoud uitvoert. Voor verschillende type vloeren zijn er echter wel verschillende schoonmaakmiddelen geschikt. Het is belangrijk om goed te weten wat je nodig hebt zodat je het juiste product gebruikt. Sommige producten kunnen namelijk juist meer kwaad doen dan goed. Als je bijvoorbeeld een natuurstenen vloer of een laminaatvloer hebt dan heb je verschillende schoonmaakmiddelen nodig.

Hardnekkige vlekken op vloeren weg krijgen

Niets is vervelender dan hardnekkige vlekken op de vloer die lastig weg te krijgen zijn. Ook hiervoor heb je vaak speciale schoonmaakmiddelen nodig. Middelen die net even wat verder gaan dan de normale schoonmaakproducten. Daarom zijn er voor de verschillende type vloeren vaak specifieke schoonmaakmiddelen op de markt. Ook voor het afwerken van vloeren worden deze veelal toegepast.

Assortiment met de beste vloerreinigers

Voor de schoonmaak, bescherming en onderhoud van vloeren en ook keukenbladen kan je de beste producten vinden op Care4floor.nl. Hier vind je ook het juiste onderhoudsadvies voor je vloer. Kom je er niet helemaal uit welk schoonmaakmiddel het beste geschikt is voor jou ondergrond? Neem gerust even contact op en onze specialist adviseert je graag. De producten die je kan bestellen heb je bovendien de volgende dag al in huis en worden boven de € 75 gratis opgestuurd.

Schoonmaken maar ook onderhouden

Als je vloer eenmaal weer schoon is dan wil je deze natuurlijk ook schoon houden. Hiervoor zijn er diverse vloerbeschermingsproductenOm de ondergrond in je woning of bedrijfsruimte in een goede staat te houden kan je ervoor kiezen om ook onderhoudsmiddelen aan te schaffen. Vooral als je een grote investering hebt gedaan in de vloer voor je woning of bedrijfspand is dit erg belangrijk.