Er zijn een paar winkels en merken die elk jaar weer meedoen aan Black Friday. Bol.com is een van deze winkels. In deze webwinkel kun je van alles kopen, van kleding tot make-up tot fietsen tot hondenspullen. Tijdens Black Friday zijn veel van de populaire producten van Bol.com in de aanbieding. Dan staan ze met hoge kortingen te koop en kun je ze scoren voor een stuk lagere prijs dan het originele. De beste Black Friday deals scoor je op Black Friday en dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij bol.com.

Black Friday van Amerika naar Europa

Black Friday is al een paar jaar gebruikt door bol.com om een van de grootste kortingsweken te benoemen. Black Friday is alleen geen term die in Europa is ontstaan, maar juist in Amerika. Hier is Black Friday de drukste winkeldag van het jaar die op de vrijdag na de donderdag van Thanksgiving valt. Dit is standaard op de vierde vrijdag van november. Het succes was in Amerika zo groot, dat het overwaaide naar Europa. Hier maken onder andere bol.com en andere winkels al een tijdje gebruik van de term om een groot kortingsfestijn aan te tonen.

Bereid je op deze manier goed voor

Voorbereiden op Black Friday is handig om te doen, aangezien je dan de mensen een stapje voor bent en hopelijk ook de drukte een stapje voor bent. Het kan op de website van bol.com druk worden en dan is een lijstje hebben handig. Schrijf op dit lijstje wat je graag zou willen hebben en wat je budget is. Als je weet wat je wilt, dan kun je tegen de tijd dat Black Friday er weer aan komt gericht naar deze producten zoeken en checken welke kortingen de beste zijn.