Er zijn steeds meer mensen die de keus maken om hu huis te verkopen, zonder hierbij de hulp van een makelaar te gebruiken. Natuurlijk is het grootste voordeel hierbij dat je aardig bespaart in de kosten. Je kunt namelijk een heel groot deel zelf doen en betaald externe instanties niet voor hun diensten. Sommige mensen vragen zich af of de kostenbesparing het wel waard is om zo’n grote taak zelf uit te voeren. Als je dit correct aanpakt, dan zal je merken dat dit wel te doen is. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je veels te lang met de woning blijft zitten, omdat je het niet verkocht krijgt. Zeker in grotere steden waar men constant op zoek is naar een woning, zul je merken dat woning snel worden verkocht. 

Waar begin je?

Het is nu aan jou om jouw woning verkocht te krijgen. Dit kan een grote uitdaging zijn. Als je weet wat er van je verwacht wordt en wellicht ook waar je moet beginnen, dan helpt dit de stresslevel laag te houden. De Haagse Belegger helpt hierbij. Met een super handig stappenplan houdt je alles overzichtelijk voor jezelf. Hierdoor zie je niets over het hoofd en kun je jouw woning op de beste wijze presenteren aan potentiële kopers. Zo kun jij jouw woning sneller verkocht krijgen dan je wellicht denkt! Voor meer informatie over het stappenplan van De Haagse Belegger (vind hier jouw stappenplan: huis verkopen zonder makelaar stappenplan).

Wat kun je van het stappenplan verwachten?

De Haagse Belegger geeft meer weg dan alleen tips. Je wordt van A tot Z begeleidt bij het verkopen van jouw woning zonder makelaar. Zo krijg je te maken met het bepalen van de vraagprijs. De Haagse belegger leert jou om zelf research te doen bij het bepalen van de vraagprijs door te denken aan zaken als de staat van de woning en ook het bouwjaar. 

Je zal ook leren hoe je een spotlight op jouw woning kan richten. Dit is van belang om mensen aan te trekken om op z’n minst de woning te bezichtigen en hopelijk daarna over te gaan op het kopen van de woning. Zo zal je foto’s moeten maken die een geweldige uitstraling geven aan de woning. Je leert over het ‘woonklaar’ maken van de woning. Dit houdt in dat de volgende eigenaar hier niet zo veel meer aan zal hoeven doen. Daarom is het belangrijk om de nodige reparaties aan de woning uit te voeren. Doe je dit niet dan betekent dit niet meteen dat je geen koper voor jouw woning zal kunnen vinden, maar het kan wel maken dat de vraagprijs omlaag zal moeten. Om dit te voorkomen is het handig om deze reparaties zelf uit te voeren. Het schoonmaken van de woning is van even groot belang. Een schone woning is aantrekkelijk dan een vieze woning. Het doel van de bezichtigingen is om de bezoekers een kans te geven om zich in te beelden hoe hun leven in de woning eruit zal zien. Een vieze of niet afgemaakte woning helpt hier niet bij. Voor meer informatie bezoek https://www.dehaagschebelegger.nl/.