Trends en ontwikkelingen, elk jaar zal het anders zijn. Zo waren bijvoorbeeld tien jaar geleden heel andere aspecten belangrijk bij het inrichten van een woning dan tegenwoordig. Daarom zullen wij voor u de verwachten woontrends voor 2018 voor u op een rijtje zetten. Hierdoor heeft u een goed beeld van de situatie en kunt u alvast inspelen op de trends die zich voor gaan doen. Wij wensen u bij voorbaat veel succes met het inrichten van uw woning.

De toekomstige trends

Eén van de meest voorkomende trends voor 2018 zal het gebruik van ronde en ovale vormen zijn. In 2017 was dit al zeer populair aan het worden en deze lijn wordt doorgetrokken in 2018. Dit is vooral aantrekkelijk voor de wat kleinere woningen, want ronde vormen nemen minder ruimte in beslag en geeft uw woning een prettige uitstraling.

Op het gebied van kleurgebruik zal er ook het nodige gaan veranderen. Zo raken huidskleuren zeer in trek onder de bewoners en het gebruik van Okergoud zal veel in het woning beeld voorkomen. Deze laatste zorgt in de meeste gevallen voor een warme uitstraling, wanneer deze wordt gecombineerd met de zachtere kleuren.

Het gebruik van groen binnenshuis zal ook weer in trek raken. Dat hoort bij het fenomeen ‘natuurlijk wonen’. Dit was in 2017 al booming business, maar zal ook zeker in 2018 nog niet uitraken. Dit wees niet bang wanneer u groen in uw woning heeft geplaatst; dit kan de komende periode nog wel blijven staan.

Prijzen

De prijzen van de artikelen voor het inrichten van uw woning zullen in 2018 gelijk liggen aan dit jaar. Er zijn geen grote prijsveranderingen geweest in de materialen en dus ligt het gelijk. U kunt ook in het jaar 2018 weer gemakkelijk gebruik maken van korting voor woningen. Deze zijn gemakkelijk via het internet te verkrijgen, via de vele verschillende aanbieders. Ook zullen er tal van meubel en accessoire aanbieders weer kortingscodes of coupons verspreiden om meer omzet te genereren en u een handje te helpen op financieel gebied.