De meeste mensen vinden hun eigen huis leuk ingericht. Je hebt dit meestal immers zelf gedaan. Toch kun je je huis altijd een andere uitstraling geven. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Een manier om dit te doen, is door je muren op te leuken. Hier zijn drie gave low budget ideeën om je muren op te leuken.

Maak gebruik van een muursticker

Schaf een gave muursticker aan en plak deze makkelijk zelf op je muur. Er zijn vele soorten muurstickers. Van leuke recepten voor in de keuken tot mooie afbeeldingen in de babykamer. Of een originele muursticker voor in de woonkamer. Er is voor ieder wat wils. Het fijne aan een muursticker is dat het gemakkelijk zelf op te plakken is en dat het een stuk makkelijker is dan bijvoorbeeld het verven van een muur. Ook kun je een muursticker als je hem beu bent verwijderen zonder schade. Dit is bij bijvoorbeeld een schilderij niet het geval, omdat je een spijker in de muur hebt moeten slaan.

Groen aan je muur

Een van de trends van dit najaar is groen. Veel groen in je huis is hip. En dan hebben we het niet alleen over de kleur groen. Juist veel planten in je interieur is helemaal hot. Het maakt niet uit of je kiest voor echte planten of voor nepplanten. Nog origineler is het om de planten op te hangen. Werken in de hoogte is iets dat je steeds vaker gaat zien. Stop dus met het alleen maar kopen van planten die je neer moet zetten en investeer in leuke hangbakken met planten erin. Zeker als je wat kleiner woont, is dit een uitkomst. Ook bijvoorbeeld behang met hierop een plantenprint is echt iets dat je nu veel ziet.

Koop een kras wereldkaart

Iets dat je steeds vaker gaat zien, is een poster op de muur van een wereldkaart. En dan niet zomaar een poster, maar een krasposter. Op een krasposter van een wereldkaart kun je de landen waar je al bent geweest wegkrassen. Deze vormen dan kleur op de donkere poster. Hoe meer je hebt gereisd, hoe kleurrijker je poster wordt. Dit motiveert de echte reizigers onder ons om nog vaker te reizen. Ook heb je met deze poster altijd een leuk gespreksonderwerp als er bezoek langskomt.