Droogbloemen is de nieuwste trend in huisdecoratie. Dit is een nieuwere trend die de laatste tijd een hoge vlucht heeft genomen en erg populair is geworden. En dat is ook niet gek, want je kunt werkelijk alles maken met droogbloemen en jouw huis decoreren met de gezelligste kleuren en de mooiste bloemen. Wij leggen hieronder kort uit hoe de droogbloemen trend eruitziet. 

Even eerst.. wat zijn droogbloemen? 

Gedroogde bloemen zijn er al eeuwen, maar ze zijn de laatste tijd een populaire trend geworden. Mensen gebruiken gedroogde bloemen om hun huis te versieren, om arrangementen te maken, en om kleur toe te voegen aan hun leven. Droogbloemen zijn in feite ‘gewone’ bloemen die hun structuur, kleur en vorm na het drogen goed behouden. Droogbloemen is een populaire manier om te pronken met jouw favoriete bloemen. Je kunt ze zelf drogen of ze voorgedroogd kopen. Er zijn veel manieren om gedroogde bloemen te gebruiken in uw huis, van kransen, boeketten en slingers tot centerpieces en zelfs fotolijsten met droogbloemen!

Welke kleur is op het moment populair 

De populairste kleur die wij veel voorbij zien komen is natuurlijk pasteltinten. Men houdt (zeker in het voorjaar) eenmaal van zachte kleuren, waarbij lichtroze, groen en wit perfect bij elkaar past. Naast pastelkleur is de combinatie goud en zwart of wit en goud zeer populair en kun je met een luxe gouden droogboeket niet misgaan. 

Waarom droogbloemen?

Het grootste voordeel van de droogbloemen is dat een droogboeket maandenlang meegaat. Doordat een droogboeket lang meegaat, kun je voor een zachte prijs lang genieten van een bos bloemen en zul je elke dag (na een lange dag werken) verrast en verwelkomt worden door een indrukwekkend droogbloemen boeket. Niet alleen is dit enorm duurzaam, het bespaart je ook nog eens veel geld. 

Droogbloemetjes.nl: dé webshop voor droogbloemen & -boeketten 

Ben je op zoek naar een stijlvol droogboeket voor in jouw huis of om als cadeau te geven? Werp dan eens een blik op het grootste assortiment droogbloemen / droogboeketten en kies jouw favoriet. Naast een kant-en-klaar droogbloemen boeket, kun je ook kiezen voor losse droogbloemen om zelf een boeket, krans of ander product met droogbloemen te maken. Ga nu naar Droogbloemetjes.nl en laat je verrassen over het assortiment.