Komend weekend is het alweer zover. Tijd voor een gezellig paasontbijt of diner, gasten over de vloer en alom een heerlijke voorjaarssfeer die overal hangt. Het is dan voor velen ook de tijd om het huis te versieren voor het paasbezoek. Maar wat zijn de trends van dit jaar en hoe blijf je origineel?

Tafelklemmen

Tijdens pasen zitten we grotendeels van de tijd rondom de tafel. Lekker ontbijten en s’avonds samen dineren met een wijntje of een sapje. Zorg er dan ook voor dat deze plek uit het oog springt met mooie decoratiestukken. Een trend voor dit jaar zijn de tafelklemmen.

Deze items geven je extra hangruimte boven de tafel voor een plantje, paastakken of ander leuks. Deze tafelklemmen zijn ook erg geschikt voor tuintafels en zijn makkelijk te monteren. Heel leuk voor als je besluit buiten te brunchen of te dineren. Kies hierbij wel voor kwaliteit want goedkopere tafelklemmen zijn vaak erg instabiel.

Decoratie voor op de feesttafel

Voor op de paastafel wil je natuurlijk het leukste servies uit de kast trekken en perfect daarvoor is het servies van HK Living. De bekers, mokken en het bestek van dit merk hebben een mooie natuurlijke stijl die perfect past bij het voorjaar. Daarnaast is het erg leuk om glazen vazen te vullen met bijvoorbeeld chocolade eitjes en een gezellige kaars aan te steken in een mooie kandelaar. Deze zou je eventueel aan je tafelklem kunnen hangen.

Om je tafel te beschermen tegen vuil en tegelijkertijd een leuke sfeer neer te zetten kun je er ook voor kiezen om mooi tafellinnen op de eettafel neer te leggen. Het maakt dan niet meer uit als er wat gemorst wordt en de ruimte is net wat meer feestelijk aangekleed. Deze tafelkleden zijn vaak te verkrijgen in een tal van kleuren en patronen en passen vaak heel goed bij de paassfeer.

Tuindecoratie

Pasen schijnt dit jaar in het teken te staan van zon! De weersverwachtingen zijn erg voorspoedig en de kans is groot dat we dit buiten in de tuin gaan vieren. Zorg dus ook dat de tuin er tiptop uitziet voordat het bezoek over de vloer komt. Wied het onkruid en knip de heg en zorg ervoor dat de tuinmeubelen schoon zijn.

Je kan hier ook rekening mee houden met het diner. Zo kun je ervoor kiezen om te gaan voor een barbeque in plaats van een standaard paasdiner. Het ziet er naar uit dat het mooie dagen worden. Wij wensen jou alvast fijne paasdagen toe!