Al jaren is het merk Weber niet weg te denken in de barbecue wereld. Over de hele wereld zijn de barbecues van Weber bekend. Ze staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid en stevige kwaliteit. Bovendien zijn ze voorzien van een stijlvol design, zodat ze ook een lust zijn voor het oog. Wil je meer weten over het merk Weber? Dan lees je in dit artikel meer over de achtergrond van het merk en de soorten barbecues die je in het assortiment kunt vinden.

Over Weber

Weber komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. In 1952 werd in Chicago de eerste Weber barbecue geïntroduceerd. Inmiddels heeft het merk zich flink uitgebreid. Internationaal is het een grote speler geworden. Ook het assortiment heeft zich uitgebreid, bij Weber vind je allerlei soorten barbecues. Er is ook altijd wel een geschikte Weber BBQ aanbieding te vinden.

Soorten Weber barbecues

Zoek je een gasbarbecue, een houtskool exemplaar of eentje die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan kun je bij Weber terecht. Het assortiment is namelijk erg uitgebreid. Om te bepalen welke het meest geschikt voor je is, kun je allereerst nagaan of je voorkeur uitgaat naar een barbecue met gas of houtskool. Beide manieren hebben voordelen, het is een kwestie van smaak.

Voor ieder budget is er in deze twee categorieën een barbecue te vinden. Het wordt altijd aangeraden om gebruik te maken van een barbecue aanbieding bij het kopen van een barbecue, zo kun je geld besparen en betaal je niet te veel.

Bij Weber ben je zeker van een goede kwaliteit en een barbecue die eenvoudig is in het gebruik. Mocht je er niet uitkomen dan staan er op de website van Weber veel instructies en kun je rekenen op een behulpzame klantenservice.