Zoek je al tijden naar de beste ondergrond voor je woning of bedrijfspand? Zoek niet verder want wij hebben deze al gevonden. Het gaat hier om een kunststofvloer met de uitstraling van een echte betonvloer, dit wordt ook wel een betonlook gietvloer genoemd. Onze specialist vertelt je graag wat meer over de voordelen van een betonlookvloer en ook wat je moet doen om deze ondergrond goed te onderhouden.

De betonlook vloer op maat laten maken

Een van de voornaamste voordelen is dat een gietvloer helemaal op maat te maken is. Niet alleen qua formaat en dikte, maar ook qua afwerking. Daarom kan je ervoor kiezen om een look te creëren van een echte betonvloer. En ondertussen geniet je alsnog van de voordelen van een kunststofvloer. Een gietvloer wordt bovendien redelijk snel aangebracht, binnen enkele dagen is de vloer gedroogd en kan je er van genieten.

Het onderhoud is zeer eenvoudig

Een gegoten vloer gaat erg lang mee. Een van de oorzaken hiervan is dat het onderhoud zeer eenvoudig is. Het kost niet veel moeite om de vloer in een goede staat te houden. En dat wil je natuurlijk wel, omdat een vloer aardig prijzig is en je er nog lang van wil genieten. Je hebt niet eens speciale schoonmaakmiddelen nodig. Heet water en een dweil is eigenlijk genoeg. Uiteraard kan je de vloer ook af en toe stofzuigen. Meer is er eigenlijk niet nodig om onderhoud uit te voeren.

De specialist in betonlook gietvloeren

Een gietvloer wordt gemaakt van kunststof, maar kan wel de uitstraling van een betonvloer hebben. Om een gietvloer aan te brengen heb je echter wel een specialist nodig. Een vakman die vaker met dit bijltje gehakt heeft. Wil je ook aan de slag om een duurzame en mooie gietvloer in je woning aan te brengen? Dan kan je terecht op de website Betonlookvloer.nl.