Een product van Gaggenau maakt het verschil in de keuken. Dit van oorsprong Duitse merk in keukenapparatuur weet een eigenheid in stijl te combineren met hoogstaande kwaliteit. Hiermee kan in de eigen thuiskeuken de presentatie van een chefkok worden geleverd. Koken in stijl komt in een keuken van Gaggenau samen met koken met smaak. 

Onderscheidend door de tijd heen

350 jaar geleden begon het bedrijf als smelterij aan de rand van het Zwarte woud gebied. Het was een idee van een plaatselijke edelman. Het was om de bevolking werk te verschaffen door iets de produceren waar een grote behoefte aan was en waarmee ze zich als vakmensen konden onderscheiden.  Ruim 200 jaar later groeide het bedrijf uit als specialist in emaille. Deze kennis en vakmanschap werd gebruikt om met een eigen productie van ovens en fornuizen te starten. Hierin onderscheid het bedrijf zich nog steeds. Naast ovens en fornuizen produceert Gaggenau afwijsmachines, koelkasten, wijnklimaatkasten, koffievolautomaten en ventilatiesystemen.

Stijl en excellentie,  herkenbaar als Gaggenau 

Welk apperaat je ook van Gaggenau in je keuken hebt, het is herkenbaar aan de combinatie van stijlvol design met een excellente kwaliteit. Bijvoorbeeld de koelkasten van Gaggenau onderscheiden zich in de precisie in temperatuurregeling. Want eten optimaal bereiden draait ook om eten optimaal op temperatuur houden. Het design van de koelkast is stijlvol en het model is slim ingepast in de ruimte van de keuken.

Ruimte en mogelijkheden

De apperatuur van Gaggenau zorgt voor de juiste verkoeling, maar ook perfecte verhitting met de bakoven serie. Bij de kookplaat zijn verschillende kookmogelijkheden te combineren. Zo is een inductie kookplaat mogelijk met een elektrische gril met verschillende grilzones. Hierbij is onder andere een Teppanyaki die tot 240 graden kan verwarmen. Een zoneloze inductiekookplaat geeft alle ruimte om te koken.