Je hebt net een kluswoning gekocht en staat op het punt om te beginnen met de verbouwing. Valt het een beetje mee of is het toch meer werk dan je dacht? Waarschijnlijk hebben jullie al een hele planning wat betreft de verbouwing en hopelijk doen jullie daar een groot deel zelf van, anders kan het wel eens een dure verbouwing worden. Welke kamer krijgt als eerste jullie aandacht? De keuken, badkamer of slaapkamer? Het kan namelijk ook zijn dat deze drie kamers al in perfecte staat zijn, misschien kun je dan de houten trap renoveren met EAZYFIX.

Het verbouwen van de keuken

De twee populairste ruimtes om te verbouwen zijn de keuken en badkamer. Waarom? Waarschijnlijk omdat we deze kamers gemiddeld gezien het meest gebruiken, wie hecht er nou geen waarde aan een schone, mooie ruimte om in te koken en wassen? Probeer tijdens het verbouwen van de keuken zorgvuldig om te gaan met de materialen. Sinds de COVID-19 crisis zijn de prijzen van de bouwmaterialen enorm gestegen en de wachttijden op producten is langer dan ooit. Probeer zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken en gooi niet te snel dingen weg!

De badkamer verbouwen

De badkamer heeft volgens ons de meeste kans om mensen versteld te laten staan van een budget verbouwing. Wat een likje verf, een paar planten, een mooie spiegel en een goede inrichting toch niet kunnen doen. Wist jij trouwens dat er nu ook regendouchekoppen zijn die je op een normale aansluiting kunt monteren? Zo kun jij in je nieuwe badkamer genieten van een ‘echte’ regendouche! 

De nieuwste trends

Wat ons betreft is het super hip om natuurlijke materialen te verwerken in je nieuwe interieur. Zo kun je verschillende soorten hout verwerken in je keuken of badkamer. Ook kun je alle deuren vervangen door prachtige eikenhouten schuifdeuren. Daarnaast is het ook echt een trend om gebruikte meubels te ‘upcyclen’. Dit betekend dat je gebruikte meubelen een nieuw leven inblaast door ze te herstellen. Je kunt ze bijvoorbeeld een nieuw likje verf geven of totaal ombouwen.