Tijdens de minder warme dagen, kan het toch fijn zijn om buiten te kunnen zitten, maar hoe maak je het mogelijk om lang buiten te kunnen zitten? Lees het artikel verder voor tips hoe jij langer buiten kan zitten. Als jij van jouw tuin een heerlijke setting hebt gemaakt, kan je hier lang van genieten. Een loungeset  zorgt voor een leuke sfeer en het biedt veel comfort. Wil jij nou zo’n comforte loungeset die ook nog eens een leuke uitstraling heeft? Dan ben je bij Tuintrend Waalwijk aan het goede adres!

Schaf een terrasoverkapping aan 

Het aanschaffen van een terrasoverkapping is zeer voordelig. Een terrasoverkapping biedt zeer veel beschutting tegen alle weersinvloeden. Je kan dus zowel bij slecht weer als bij goed weer dan nog buiten zitten en genieten van jouw tuin zonder dat jij last hebt van het weer. Met een terrasoverkapping ben je dus niet afhankelijk van wat het weer doet. Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat je schaduw krijgt en niet altijd in de volle zon hoeft te zitten, droog zit als het regent en dat je een beschutting hebt voor wanneer het hard waait. 

Zorg voor verwarming 

Met een terrasheater kan jij langer buiten zitten. Dit zorgt er ook voor dat jij minder afhankelijk bent van de buitentemperaturen. Met een terrasverwarmer maak je ook jouw tuin een stuk sfeervoller. Ook is het mogelijk om een vuurkorf aan te schaffen. Dit geeft een leuke uitstraling aan jouw buiten set. Het is leuk en het is effectief. Ook een vuurkorf zorgt ervoor dat jij langer kan blijven zitten. Dit komt door de warmte die van het vuur afkomt. Het is ook leuk om met een marshmallow boven het vuurtje te gaan zitten. Voor het stoken van de vuurkorf heb je houtskool nodig. Houtskool brengt wel veel ongezonde fijnstoffen in de lucht. Pas hier dus mee op. Door het stoken van houtblokken wordt er een sfeervol vuur gecreëerd, dit geeft het idee van een kampvuur. Vuurkorven zijn geschikt voor gebruik in de openlucht. Vuurkorven zijn er in vele verschillende vormen. Een vuurkorf is dus een eenvoudige manier om warmte te stoken. 

Maak gebruik van parasollen

De belangrijkste functie van een parasol is dat het jou beschermt tegen de felle zon. Tijdens de warme dagen is het soms niet uit te houden om heel lang in de zon te zitten. Een parasol zorgt er dan voor dat jij in de schaduw kan zitten en toch buiten kan blijven zitten. Daarnaast draagt een parasol ook bij aan de uitstraling van jouw tuin. Het zorgt voor een sfeervol gevoel en een beschut plekje.