Ben jij wel toe aan wat verandering in je huis? Het compleet opnieuw verven van muren, deuren en plafond is voor de meeste mensen net iets te veel gedoe. Maar er hoeft helemaal niet heel veel veranderd te worden om de inrichting van je huis een boost te geven. Soms is het namelijk al genoeg om één eyecatcher toe te voegen. Deze eyecatcher trekt meteen de aandacht, en zo zal het toch een beetje voelen alsof je een nieuwe huisinrichting hebt.

Schilderij

Een schilderij kan meteen heel veel verschil brengen in je huis. En dan bedoelen we niet een klein schilderijtje of fotolijstje, maar een prachtig groot schilderij. Hang een groot schilderij op van je favoriete kunstenaar of ga zelf aan de slag als je een beetje creatief bent. Met een mooi groot doek en wat goede verf moet je dan al een heel eind komen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een foto af te laten drukken op canvas. Heb jij bijvoorbeeld hele mooie herinneringen aan een reis die je hebt gemaakt? Dan kun je een foto van deze reis kiezen en deze af laten drukken op canvas of aluminium. Zo heb je niet alleen een prachtige eyecatcher in je interieur, je wordt ook telkens weer herinnerd aan je heerlijke reis.

Open haard

Ook een open haard met een schouw is een prachtige eyecatcher. Het laten plaatsen van een open haard is alleen iets meer werk dan het ophangen van een schilderij. Heb je al een open haard in je huis? Dan heb je geluk! Want je kunt hier een heleboel leuke dingen mee doen die zeker de aandacht zullen trekken. Verf de schouw bijvoorbeeld in een felle contrasterende kleur. Vooral bij hippe, vrolijke interieurs is dit erg leuk.

Zeeaquarium vissen kopen

Ook kun je ervoor kiezen om een aquarium in je interieur te plaatsen. De onderwaterwereld is heel fascinerend, en je bezoek zal hun ogen dan ook niet van je aquarium af kunnen houden. Voor een prachtig aquarium kun je zeeaquarium vissen kopen, leuke accessoires, en wat koraal. Zo creëer je een prachtig exemplaar!

Glazen wanden

Glazen wanden staan heel elegant en verfijnd in je huis. Je kunt glazen wanden gebruiken om twee ruimtes te scheiden, of gewoon voor de sier. Het grote voordeel aan glazen wanden is dat je er doorheen kunt kijken. Zo krijg je een ruimtelijk effect en veel daglicht in huis. Niet alleen glazen wanden zijn heel mooi, ook houten scheidingswanden kunnen prachtig staan in je interieur. Bovendien past hout goed bij de natuurlijke trend. Houten zonwering, een houten screen om spullen te verbergen of een houten wand, het staat allemaal heel mooi in een natuurlijk interieur.