Een Dyson Supersonic föhn is meer dan alleen een haardroger. Met de krachtige Dyson V9-motor breng je je haar met de Dyson Supersonic namelijk ook precies in het model dat jij wil. De motor is wel zes keer zo krachtig als die van andere haardrogers en zorgt voor gecontroleerde luchtstromen. Die gecontroleerde luchtstromen zorgen ervoor dat jij heel precies je haar in model kunt brengen. En natuurlijk werkt de Dyson Supersonic ook goed als föhn. Ongeacht wel type haar je hebt.

Opzetstukken voor typen haar

De Dyson Supersonic föhn werkt namelijk met verschillende opzetstukken. Er zijn allerlei soorten opzetstukken die ieder geschikt zijn voor een ander type haar en een ander type styling. Het is dus maar net afhankelijk van wat je wil met je haar en welk type haar jij hebt. Zo is de diffuser als opzetstuk heel geschikt voor krullend haar. Maar met een ander opzetstuk wordt weer rekening gehouden met gevoelige hoofdhuid. Hoe dan ook kun je met een Dyson Supersonic je haar drogen en modelleren zonder last te hebben van pluizend of beschadigd haar.

Welke kleur kies jij?

Bij de aanschaf van je Dyson Supersonic krijg je direct vier opzetstukken. Je kunt er meer bijkopen. Er zijn verschillende kleuren van de Dyson Supersonic, waaronder de basiskleuren van haarstyling producten van Dyson: fuchsia en violet. Wil je iets originelers? Kies dan voor koper. Of ga juist voor basic en kies zwart. Voor zo’n 100 euro extra, in de normale prijzen dan, kun je een unieke uitvoering krijgen. Deze is blauw met goud. Zo is er voor iedereen wel een passende Dyson Supersonic te vinden.