Heb jij ramen in je kantoor? Maar vindt je dit zo kaal? Dat is begrijpelijk. Om deze reden zullen we in dit artikel kort stilstaan bij een aantal raambekleding die je kunt kopen. Hierdoor weet je zeker dat je raambekleding kantoor ervoor zult zorgen dat jouw ramen niet saai eruit zien. Daarnaast zijn ze ook nog eens functioneel, want in sommige gevallen wil je privacy hebben. Onderstaande producten helpen je naast het mooier ogen van jouw kantoor ook nog voor meer privacy. Kortom een win een win situatie.

Lamellen in kantoor

Als je op zoek gaat naar raambekleding kantoor, dan zul je vaak uitkomen bij verticale lamellen voor in een kantoor. Verticale lamellen zijn namelijk het meest gekozen wat natuurlijk begrijpelijk is. De lamellen zijn namelijk met een hand draai te verstellen waardoor jij de juiste lichtinval en privacy kunt afdwingen.

Een ander bijkomend voordeel van dit product is dat het weinig ruimte in beslag neemt. De stof is meestal kunststof, maar tegenwoordig kun je zoveel meer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een industriële look of voor lamellen die van hout zijn. Hierdoor zorg je naast de functionaliteit ook voor een stukje luxe in jouw kantoor.

Het nemen van jaloezieën

Sta jij op het punt om te kijken naar raambekleding kantoor? Dan zijn horizontale jaloezieën wellicht ook een mogelijkheid. De horizontale jaloezieën worden namelijk al jarenlang toegepast in verschillende kantoren om het licht en privacy te controleren. Jaloezieën zijn gefabriceerd van aluminium en zijn al beschikbaar vanaf 17 centimeter. Hierdoor kun jij voor bijna elke type glas een passende jaloezie vinden. Wil jij net dat extra mooie look genereren voor jouw raam? Kies dan voor jaloezieën met houtnerf.

Tot slot, plissé gordijnen voor in kantoor

Als je kijkt naar de trend op het gebied van raambekleding voor in kantoor merken we dat plissé gordijnen een type raamdecoratie is dat steeds vaker gekozen wordt. Dit is natuurlijk best logisch, want dit type raamdecoratie kent enorm veel voordelen als het gaat om privacy en lichtinval. Kies voor een top down bottom up systeem als je optimale controle wilt hebben op het gebied van privacy en lichtinval. Hierdoor ben jij in staat om de gordijnen alleen aan de bovenkant te openen. Hierdoor krijg je wel licht binnen, maar zien voorbijgangers je niet zitten, een ideale oplossing voor jouw kantoor dus! Tot slot is het ook mogelijk om voor duo plissé gordijnen te kiezen. Naast de perfecte combinatie zoals hierboven beschreven werkt het ook nog eens isolerend. Het stilstaande lucht tussen de twee lagen wordt namelijk een barrière, kortom drie voordelen voor de prijs van een. Hierdoor wordt zowel warmte als kou tegengehouden waardoor jij in perfecte staat verder kunt werken.