Ga je binnenkort verhuizen in Amsterdam? Wil je dat alle spullen, inclusief de Xbox One, veilig overkomen? Dan is het belangrijk om een soepele verhuizing te plannen. Een verhuizing is een aardige klus. Door alles echter goed te plannen is het mogelijk om het goed te doen. Laten we snel enkele tips delen. 

Alles netjes inpakken

Het klinkt wat betuttelend. Het is echter goed om alles netjes in te pakken. Pak alles in een doos in en schrijf erop in welke kamer het moet komen in de nieuwe woning. Zo kan het direct vanuit de verhuiswagen naar de nieuwe plek gaan om het uit te pakken. Het is een kunst om de spullen zo min mogelijk vast te houden. Pak ze daarom zorgvuldig in. Pak ze vervolgens weer uit op de juiste plek. Zet ze niet eerst nog in een andere kamer om ze pas een jaar na de verhuizing uit te pakken. Het is zonde. Alles wat je niet meer wilt gebruiken moet je ook gewoon wegdoen. Opgeruimd staat netjes. 

Zorg voor het juiste materieel

Naast alle verhuisdozen, inpakmateriaal en helpende handen heb je meer nodig bij een verhuizing. Je hebt ook een verhuisbus of vrachtwagen nodig. Het is veel gemakkelijker om zo alles mee te nemen. Wanneer je in een appartement woont is het ook goed om een verhuislift Amsterdam te huren. De koelkast, wasmachine, het bankstel en de grote tafels kunnen dan via het balkon met de verhuislift naar beneden. Je krijgt minder beschadigingen. Door het trappenhuis gaan is vaak erg moeilijk en onprettig. Maak het leven gemakkelijk en huur een betaalbare verhuislift in Amsterdam. Klaar? Tijd om een housewarmingparty te geven. Alle helpende handen kunnen zo bedankt worden. Het is ook gezellig om het huis in te wijden.