Verschillende soorten interieur

Elk huis heeft een interieur, want een huis kan namelijk niet zonder interieur. Het interieur zegt vaak wat over de persoon die in het huis woont. Een interieur wordt ook wel een woonstijl genoemd. Er zijn veel verschillende soorten interieur. Er is het landelijke interieur, country interieur, retro interieur of het industriële interieur. Er zijn nog tientallen andere soorten interieurs. Een interieur creëer je vaak door eerst een kleur uit te kiezen die jij graag in huis naar voren wilt laten komen. Als je eenmaal weet welke kleur en welke stijl je graag in huis wilt, kan je accessoires kopen in de stijl die bij het interieur past. Alle meubels, accessoires en kleuren vormen samen het interieur dat bij je past. Er zijn meubels en accessoires die duidelijk laten zien welke stijl jij graag wilt creëren in je huis. Meubels of accessoires die opvallen en de aandacht trekken, worden ook wel eye catchers genoemd.

Eyecatchers in je huis

Een grote meubel of een accessoire in de stijl van het interieur is een echte eye catcher in je huis. Een eye catcher maakt al snel duidelijk welke woonstijl je hebt. Een retro woonstijl is bijvoorbeeld goed te herkennen aan de vele planten en cactussen. Of aan de designkeukens en tapijten met veel kleur. Dit zijn echte eyecatchers binnen de woonstijl van een retro interieur. In een landelijk interieur zijn de vele manden, keramiek en spreien de eye catchers. Een landelijk interieur is ook te herkennen aan de houten balken in de woning en de oude kachels. Een grote industriële tafel is een eye catcher binnen het industriële interieur.  Een tafel is één van het belangrijkste meubelstukken binnen het interieur en valt daarom ook erg op. Een industriële tafel geeft het interieur een karakter.

Industriële tafel

Een industriële tafel is tegenwoordig erg in, vooral in een industriële woonstijl. De industriële tafel heeft een uiterlijk dat goed past in de industriële stijl. Een industriële tafel is te herkennen aan de metalen poten. De industriële tafels zijn groot en robuust en past daarom perfect in een industriële woonstijl. Industriële tafels kunnen gemaakt zijn van diverse soorten hout. In de webshop van MySons vindt je veel industriële tafels. De tafels in de webshop zijn van verschillende merken. Een aantal merken van industriële tafels die worden verkocht in de webshop van MySons zijn: Deer Valley, Daye, Cretus en Country 234.  Maak jouw industriële interieur compleet met een industriële tafel!