investeren vastgoed Antwerpen

De lage rentes van dit moment maakt het voor investeerders zeer interessant om te investeren in vastgoed. Een van de populairste steden om te investeren in vastgoed is Antwerpen. Werken, studeren en wonen in deze stad is erg populair. Dit maakt het investeren in Antwerps vastgoed zeer interessant.

Bij vastgoed mag je er min of meer vanuit gaan dat de waarde van het eigendom waarin je investeert met de jaren in waarde toeneemt. Deze regel geldt ook voor vastgoed in Antwerpen. Woningen en panden in deze stad stijgen namelijk al jaren in waarde. Niet voor niets is Antwerpen een van de populairste steden om te investeren in vastgoed.

Redenen om te investeren in Antwerps vastgoed

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom investeren in vastgoed in deze prachtige stad een interessante optie is. De belangrijkste redenen om te kiezen voor Antwerpen als je in vastgoed wilt investeren hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Studenten. Antwerpen is een van de grootste studentensteden van België, waardoor investeren in een studentenkamer of flat altijd een goed idee is. De vraag is namelijk enorm.
  • Openbaar vervoer. In de stad vind je een uitgebreid openbaar vervoer, waardoor de gehele stad goed bereikbaar is.
  • Gezelligheid. Wonen in Antwerpen is enorm populair en dat is niet voor niets. In deze bruisende stad is het namelijk altijd gezellig. Vooral in de zomer zijn de terrasjes op de bekende pleinen erg gezellig.
  • Toerisme. Een appartement of woning verhuren in Antwerpen aan toeristen is absoluut een interessante optie. Jaarlijks trekt de stad namelijk miljoenen toeristen aan.
  • Werkgelegenheid. In de stad zelf en in de omgeving is er voldoende werkgelegenheid, waardoor veel mensen in de buurt van hun werk in Antwerpen willen wonen.
  • Veel expats. In de stad werken veel expats die tijdelijk op zoek zijn naar een woonruimte. 

Overtuigd? Kijk een rond op de website van Heylen Vastgoed. Dit is de bekendste vastgoedaanbieder in Antwerpen.

Veel huurders in Antwerpen

Antwerpen trekt de laatste jaren veel nieuwe mensen aan. Net als in andere grotere steden als Brussel en Gent bestaat de woonmarkt voor een groot deel uit huurwoningen, waardoor het investeren in immo in Antwerpen erg interessant is. In Antwerpen staan kantoren, appartementen en studentenflats namelijk garant voor een goed rendement.