Ambiance Schoonmaakdiensten streeft doorlopend naar een nog verdere verbetering van onze diensten en service. Ze bieden veel diensten aan op het gebied van woningontruiming, maar wat kun je nou verwachten bij woningontruiming? Daar kom je na het lezen van dit artikel achter. 

Afval ophalen

Heb jij grote hoeveelheden afval waar je vanaf moet, maar weet je niet hoe je er vanaf moet komen? Dan kun je dit laten ophalen door een woningontruimingsbedrijf, als Ambiance Schoonmaakdiensten. Je betaald dan meestal een vast bedrag waarna het bedrijf het afval komt ophalen en afvoeren. Denk hierbij aan elektrische apparaten tot meubels, bouwafval en meer. 

Herstelwerkzaamheden

Soms is een woningontruiming niet meer dan het leeghalen van de woning, maar vaak dienen er een aantal aanvullende werkzaamheden plaats te vinden. Dit noem je herstelwerkzaamheden. Wanneer de woning bijvoorbeeld in een bepaalde originele staat moet worden opgeleverd, kan een bedrijf deze herstelwerkzaamheden voor jou uitvoeren. Denk aan het herstellen van wanden, het weghalen van lampen, het verven van een muur verven of het dichten van gaten in plafonds en wanden. 

Inboedel opkopen

Eigenlijk heeft elke inboedel nog wel waarde, hoe oud hij ook is. Daarom is het ook zelden het geval dat de gehele inboedel wordt weggegooid. Heb jij ook nog inboedel die van waarde is? Dan zijn er bedrijven die dit kunnen opkopen en meteen de woning komen ontruimen. De opbrengst van de inboedel wordt dan meestal verrekend met de kosten van uw woningontruiming. 

Woningschoonmaak

Moet een woning op een bepaald niveau worden opgeleverd, dan is het handig om voor de oplevering een grote woningschoonmaak in te plannen. Sommige huizen zijn ook zo vies dat je dit zelf bijna niet meer schoon krijgt, dan is het een goed idee om hier een professioneel bedrijf voor in te huren. Een schoonmaakbedrijf laat de woning als het goed is bezemschoon achter en dat is wat je wilt. 

Het ontruimen van een wietplantage

Een vorm van ontruimen waar veel woningontruimers hun hand voor omdraaien: een wietplantage ontruimen. Wanneer je dit gaat doen, vereist dat veel expertise en ervaring. Er zijn bedrijven die de huiseigenaren helpen bij het ontruimen van wietplantages van bijvoorbeeld (onder)huurders. Het is beter om een wietplantage niet zelf op te ruimen. Je kunt namelijk te maken krijgen met onveilige elektrische installaties of zelfs boobytraps. Schakel dus een ervaren bedrijf in om jouw eigen veiligheid te behouden.