Om je persoonlijke stijl optimaal tot zijn recht te laten komen in de woning, is het natuurlijk onwijs belangrijk dat de basis op orde is. Dit betekent dat zowel de vloer als de kleur op de muren mooi met elkaar in balans moet zijn en aan de beste standaarden moeten voldoen. Maar wat voor type vloer past nu het beste in het interieur? En waar heb je zoal de keuze uit? Je leest het allemaal hier.

Een visgraat vloer voor een trendy interieur

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van een trendy en verfijnd interieur? In dat geval is de kans erg aanwezig dat je constant online op zoek bent naar deze trends voor bij jou in de woning. Een visgraat vloer is een van de beste voorbeelden van de trends die je zonder twijfel kunt overwegen voor bij jou in huis.

Een langwerpige plank voor een tijdloos interieur

Als je liever investeert in een tijdloos interieur, is het een slim idee om te kijken naar langwerpige planken. Deze planken zijn ook nog eens te verkrijgen in diverse breedtes en lengtes en in tal van kleuren. Uiteraard kan een specialist in de winkel je alles vertellen over de opties die er zijn en voorziet je altijd van een passend advies voor jouw woning. De planken komen hierdoor altijd uitstekend tot zijn recht.

Een PVC vloer voor een praktisch interieur

Een praktisch interieur bestaat altijd uit voldoende opbergmogelijkheden, rust en ruimte en objecten die makkelijk schoon zijn te maken. Maar heb je ook al een keer naar een praktische vloer gekeken? Een PVC vloer is daar het perfecte voorbeeld van. Ook staat deze vloer en bekend om er goed bestand te zijn tegen krassen en stoten. Ideaal als de huisgenoten bestaan uit kids en huisdieren. Wellicht zijn de mooie Vloeren Van Mano wel iets voor je.