3 Leuke housewarming cadeau ideeën voor Bourgondiërs3 Leuke housewarming cadeau ideeën voor Bourgondiërs

Wanneer je voor het eerst iemands nieuwe huisje gaat bezoeken, is het wel zo netjes om een zogeheten ‘housewarming cadeau’ mee te nemen. Ga jij binnenkort naar een housewarming van echte foodies (mensen die genieten van koken en eten), dan hebben wij drie cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet.

1. Snelle dranken koeler

Je komt thuis en je hebt zin in een wit wijntje, maar wat zie je? De fles staat niet koud. Dat is even flink balen, een witte wijn drink je het liefst lekker koud. Je kunt er wel ijsklontjes in doen, maar dat verslapt de heerlijke aroma’s en smaak. 

Daarom is daar de dranken koeler. Hiermee kan je binnen drie en halve minuut, ja je leest het echt, een fles wijn koelen. Ideaal dus. Dit is niet alleen handig voor jezelf. Maar daardoor hoef je ook niet meer de koelkast vol te stoppen met wijn voor het moment dat je ‘misschien’ een wijntje gaat opentrekken. Ook wanneer er onverwachts bezoek komt, heb jij dus binnen drie en halve minuut een koud wijntje staan. 

Dat gun jij je bourgondische vrienden toch ook? Daarom is een dranken koeler ideaal als housewarming cadeau. Neem gelijk een fles wijn mee, dan kunnen jullie het gelijk uittesten. 

2. Een goede barbecue

Als jouw vrienden echte bourgondiërs zijn, dan hebben ze ongetwijfeld al wel een barbecue. Wellicht is dit wel een kleine, omdat ze uit een appartement met een klein balkonnetje komen. Dan is het nu tijd om over te stappen naar de een groter formaat barbecue die ze in hun nieuwe tuin bestraat met klinkers en waalformaat kunnen plaatsen. Zo kunnen niet alleen zij genieten in zomer én winter van de barbecue, maar jij ook!

3. Keukenaccessoires

Als jij jouw vrienden een beetje de gek aan wilt steken, kun je grappige keukenaccessoires kopen. Denk hierbij aan een schort of pannenlappen met jouw gezicht of gekke spreuk er op. Maar je kan ook snijblokken, bestek en glaswerk met gravering bestellen. Hiermee zorg je voor de speciale persoonlijke handdruk. En dat wordt altijd goed ontvangen. 

Wanneer jouw vrienden echte foodies zijn, zullen ze deze cadeaus fantastisch vinden voor hun housewarming. Voor welke ga jij?