housewarming-cadeau

Na een senioren verhuizing volgt vaak een housewarming. En op zo’n housewarming kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen! Maar je wilt ook niet de derde persoon zijn die binnen komt lopen met een huiskamer plant.. Wil je echt iets kopen waarvan je zeker weet dat het gebruikt gaat worden? Wij zetten 5 originele cadeaus voor je op een rijtje.

1. Deurmat

Eigenlijk alles wat gepersonaliseerd is, is leuk om te krijgen! Een deurmat heeft iedereen nodig, maar het is niet iets waar je als eerst aan denkt na het verhuizen. Een deurmat met een leuke tekst of een foto doet het altijd goed.

2. Koektrommel

Een koektrommel klinkt heel erg simpel, maar je kan er iets heel leuks van maken. Laat bijvoorbeeld een koektrommel maken met een leuke persoonlijke foto erop. Vul de trommel met de favoriete koekjes van degene aan wie je het geeft en pak het leuk in. Wil je meer geld spenderen aan een cadeau? Stop dan wat geld tussen de koekjes in de trommel. Snacken is nog nooit zo leuk geweest.

3. BBQ

Zeker als je een cadeau met meerdere mensen samen geeft is een bbq een heel leuk idee. Maak het cadeau af met wat benodigdheden als een barbecue tang, houtskool of een schort. Maak wel gelijk de afspraak dat je binnenkort komt barbecueën!

4. Bordspel

Is jouw gastheer of gastvrouw gek op spelletjes? Geef dan een bordspel cadeau! Je kunt het cadeau gelijk op de housewarming uitproberen!

5. Giftcard

Weet je nou echt niet wat je iemand moet geven? Is het onduidelijk of ze nog iets nodig hebben of weet je gewoon niet zo goed waar ze van houden? Geef dan een giftcard. Zo kunnen ze zelf iets uitzoeken waar ze echt iets aan hebben en hoef jij je niet rot te voelen dat je een cadeau hebt gegeven wat ze niet leuk vinden.