Tegenwoordig is het niet meer vreemd dat je als ondernemer je bedrijf aan huis hebt. Dit is 

vaak uit praktisch overwegingen, maar kan ook financieel gunstig zijn. Nu wil je natuurlijk wel dat jouw klanten je woning, dus ook je bedrijf makkelijk kunnen herkennen. Niets zo vervelend voor klanten als je niet goed herkenbaar bent. Gelukkig heb je als ondernemer en huiseigenaar enkele stijlvolle mogelijkheden om herkenbaar te zijn. Een van deze mogelijkheden is het laten graveren van een bedrijfsnaambord door een graveerbedrijf. In dit blog vertellen we je alles over een bedrijfsnaambord laten graveren. 

Waarom is een bedrijfsnaambord nuttig?

Je wilt natuurlijk voor de buitenwereld goed herkenbaar zijn als bedrijf. Ook als je met dit bedrijf in je eigen woning zit. Het is dan super handig om op de gevel of op de poort een herkenbaar bedrijfsnaambord te hebben. Daarnaast wil je aan de buitenwereld laten zien wie je bent als bedrijf. Want je bent natuurlijk trots op je eigen bedrijf. Vroeger waren de borden vaak saai en oudbollig. Gelukkig kun je tegenwoordig je eigen bord laten graveren. 

Bedrijfsnaambord laten graveren naar eigen stijl

Het laten graveren van je eigen bord is tegenwoorden heel erg hip. Je kunt het bedrijfsnaambord namelijk helemaal laten graveren naar eigen stijl. Heb je een mooi bedrijfslogo? Dan wil je deze natuurlijk op het bord laten terugkomen. Heb je een lettertype gevonden die echt past bij jouw onderneming? Dan kun je het bord in dit lettertype laten graveren. Je wil als ondernemen natuurlijk wel dat het bord past bij je bedrijf. Maar als  huiseigenaar wil je niet dat het bord afbreuk doet aan je woning. 

Ontwerpproces: Zelf ontwerpen of door een professional? 

Het is belangrijk dat het bedrijfsnaambord goed pas bij de stijl van je bedrijf, maar ook bij de uitstraling van je huis. Het is dan ook belangrijk goed nadenkt over het ontwerp van je bord. Wil je je logo op het bord? Heb je een speciaal kleur in gedachten? Wil lettertype wil je gebruiken? Hoeveel mag het gaan kosten? Hoe groot moet het bord worden? Het zijn zo maar enkele vragen die je vooraf moet afvragen. 

Je zou, wanneer je creatief bent, goed zelf aan de slag kunnen gaan met het ontwerpen van een mooi bord. Maar ben je zelf nou niet zo’n goede designer? Dan kan een professioneel graveerbedrijf je heel goed verder helpen bij het ontwerpen van je bord. Dit is natuurlijk wel zo fijn, je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg als ondernemer. Wil je meer informatie over het aten graveren van een bedrijfsnaambord klik dan hier