In de vloeren branche zijn heel erg veel verschillende merken te verkrijgen, dat wisten we natuurlijk allang.
Alleen de beste merken vloeren vind je bij tapijtenlaminaatdirect in Wolvega.
De bekende merken die wij in ons assortiment hebben zijn onder andere Egger, Balterio, Lamett, Quick-Step, Krono, Meister, Parador, Ter Hurne, Your Floor en nog veel meer!

Bij ons vind je ruime keuze van verschillende merken van donker laminaat tot heel erg licht elk merk heeft zijn eigen unieke kleur tinten.
Ook heel erg belangrijk is een goede ondervloer dit hangt af van als u in een appartement woont of gewoon op de benedenverdieping. Wij raden zelf ook op een stevige en geluidsdempende vloer te gebruiken als uw in een flat of appartement verblijft ivm geluidsoverlast voor uw buren.

Verschillende soorten plakplinten

Je hebt verschillende soorten plakplinten voor je laminaat en tevens ook in verschillende hoogtes.
Het is maar net wat je zelf het mooist vind in jou woonkamer.
Wil je je woonkamer optisch vergroten ga dan voor hoge plinten dit geeft een ruimtelijker effect.

1Netjes afwerken van jouw vloer

Met de plinten van Tapijtenlaminaatdirect werk je jouw vloer helemaal netjes af. En ziet jou woonkamer er zometeen stralend uit.
Een plint beschermt namelijk de uiteinden van zowel de vloer als de wand. Wil je bijvoorbeeld naast bescherming ook je bedrading wegwerken? Ga dan voor een overzetplint deze is tevens ook verkrijgbaar in onze webshop en is eenvoudig bij te bestellen bij een laminaat vloer.

– Nieuwsgierig geworden?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw woonkamer surf dan eens naar onze webshop of kom langs in onze winkel in Wolvega. Hier vind u een grote showroom van 1600m2. Hier hebben wij verschillende show vloeren liggen zodat u een duidelijk beeld kan krijgen hoe deze vloer in uw woonkamer of bedrijfsruimte tot zijn recht komt.
Tevens hebben wij ook scherpe aanbiedingen van laminaat vloeren wat elke portomonee toelaat.