Voordat je een nieuwe badkamer of keuken aanschaft, wil je natuurlijk het liefst even voelen, kijken en uitproberen in de showroom. Hoe is de kleur van dat badkamerkastje nou in het echt, pas ik gemakkelijk in mijn nieuwe bad en uit welke tegels kan ik allemaal kiezen?
Op het internet kun je wel enorm veel zaken voor je nieuwe keuken of badkamer bekijken, maar in het echt is het toch anders.

Als echt familiebedrijf blijven wij bij Bubbels en Jets het ook zeer belangrijk vinden om onze klanten persoonlijk te woord te staan en te adviseren, zodat wij je kunnen helpen om al je dromen waar te maken. En dat niet alleen voor complete badkamers en keukens, maar we zijn ook specialist op het gebied van whirlpools, jacuzzi’s en sauna’s.

Bezoek aan onze showroom

Wil je ook de kwaliteit die wij bieden eerst in het echt beleven? Kom dan naar onze ruime showroom in Enter!
Wij hebben wel 170 m2 tot onze beschikking, aan de snelweg A1 bij Enter, vlakbij Hengelo en Almelo. Niet te missen!

Binnen die grote Bubbels en Jets showroom hebben we een hele afdeling gemaakt met diverse stoomdouchecabines, een sauna, een whirlpool en een spa. Met daarbij ook nog eens een grote hoeveelheid douchekoppen! Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden.

Inspiratie voor complete badkamers

Ben je net verhuisd of zijn jullie op zoek naar een nieuwe complete badkamer of keuken, dan staan we je graag te woord in onze showroom. Laat je inspireren door deze voorbeelden van prachtige (wellness) badkamers en keukens die wij realiseerden. We zijn er ontzettend trots op!

Wij kunnen zelfs helpen met het ontwerpen van de nieuwe badkamer of complete keuken, van begin tot eind. Onze ontwerpen zijn altijd geheel naar jouw persoonlijke smaak en we bieden een totaalpakket waarbij alle elementen naadloos op elkaar aansluiten en bij elkaar passen. Wil je bijvoorbeeld alles in je nieuw badkamer in dezelfde stijl, dan is dat geen probleem. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Heerlijk wegdromen

Zie je jezelf inmiddels al zitten? In je nieuwe bad in een prachtige, complete badkamer voorzien van de nieuwste gemakken? Een sfeervolle, kleine badkamer voor jou alleen. Of een handig ingedeelde, grote badkamer voor het hele gezin. Een bad, een douche, of misschien wel allebei! Is er ruimte in huis voor een sauna? Waarom niet! Verwen jezelf iedere dag met de luxe van een prachtige badkamer waarin je helemaal tot rust kunt komen. En die slim en handig in elkaar zit, voor bijvoorbeeld veel opbergruimte en makkelijk schoon te maken is.

Of stel je toch eens voor, een persoonlijk voor jou ontworpen keuken, voorzien van alle nieuwste gemakken! Voldoende werkruimte, handige keukenkastjes met een mooie uitstraling, handige inbouwapparatuur. Nu hoef je je niet meer te schamen voor die (open) keuken en met meer plezier in de keuken staan koken voor vrienden en familie.

Laat ons je inspireren!

Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Enter om je te helpen je dromen te verwezenlijken. Het leven is kort, dus grijp die kans om iedere dag heerlijk te genieten van die oase van rust in je badkamer. Neem eerst eens een kijkje op de rest van onze website en hopelijk zien we je daarna snel in onze showroom!