Weet je niet goed wat je met je muur kan doen om er iets leuks van te maken? Wij zullen een aantal wanddecoratie tips voor je benoemen die je zou kunnen gebruiken voor jouw muur. Je zou eventueel ook een kijkje kunnen nemen op Muurtje.nl.

Enkele tips voor een wanddecoratie

We zullen je enkele tips geven die je kunt gebruiken op je muur voor een wanddecoratie. Met deze tips hopen we je een paar inspiraties te kunnen geven voor op je muur.

Kurk op je muur

Geef je interieur een warme tint met het isolerende materiaal kurk. Met dit materiaal kun je gemakkelijk een hele wand bekleden of je zou er een inspiratiebord van kunnen maken. Iedere keer kun je zo’n brod opnieuw stylen door middel van foto’s of accessoires.

Kleuraccenten op je muur

Wil je een kleur op de muur, maar weet je niet goed wat de trendkleuren van dit moment zijn? De trendkleuren van dit moment zijn groen, roze en blauw in het mat. Houdt er rekening mee dat de ruimte ook weer niet te klein gemaakt wordt door de kleur of dat er door een lichte kleur weinig contrast is.

Accessoires aan je muur

Je kunt grafische prints, persoonlijke foto’s of quotes op je muur hangen. Met deze accessoires zal je muur er mooi uit komen te zien.

Eco muren

Als je iets bijzonder in je woonkamer wilt dan kun je kiezen voor eco muren. Eco muren zijn gemaakt van gerecycled sloophout, wandpanelen van rietsuiker afval en een boomschors wand. Zo creëer je een eco muur.

Persoonlijke foto’s aan je muur

Persoonlijke foto’s zal een huis bijzonder en uniek maken. Dit komt omdat anderen het niet kunnen kopiëren. Want de foto’s kunnen nooit hetzelfde zijn. Hierdoor zullen de persoonlijke foto’s die aan de muur hangen iets over de persoon zelf vertellen.

Wanddecoratie ophangen zonder te hoeven boren

Wil je iets ter decoratie aan je muur ophangen? Maar vind je het zonde om een gat in de muur te maken? Je zou dan tape kunnen gebruiken om de decoratie op te kunnen hangen.

Ga voor iets unieks

Wil je decoratie aan je muur wat uniek is? Als je creatief bent kun je ervoor kiezen om iets zelf te maken en aan je muur te hangen. Hierdoor heb je iets unieks aan je muur hangen. Dit kan voor een unieke sfeer geven in je interieur.