Ben je soms ook helemaal klaar met je huidige woon interieur? Dan is het denk ik tijd voor verandering. Je kan al met kleine aanpassingen in het huis een groot verschil maken. In dit artikel ga ik je meer vertellen over de woontrends van 2020. Welke items er echt onmisbaar zijn en natuurlijk inspiratie tips voor in het huis. Ik wens je veel leesplezier! 

Verhuizen 

Het zal je zeker wel opgevallen zijn. Al die te koop borden die op straat staan. De afgelopen tijd is het aantal mensen die verhuizen flink gestegen. Dit komt door de gunstige woningmarkt. Bij het verhuizen komt er veel bij kijken. Je moet veel zaken regelen die belangrijk zijn. Hypotheek met BKR? Dit is wel mogelijk. Het verschilt per casus of het lukt. Maar het is zeker niet onmogelijk. Verder moet je ook rekening houden met een verhuisservice als je niet zelf wilt tillen. 

Zelf klussen 

Door het ernstige virus van dit jaar zitten veel mensen thuis. Dit betekent dat ze veel meer vrije tijd thuis te besteden hebben. Veel mensen kiezen er daarom voor om zelf te klussen thuis. Zelf klussen is een leuke vrijetijdsbesteding en je bespaart er ook veel geld mee. Door bijvoorbeeld een likje verf te geven of om wat oude meubels te vervangen kan je al een groot verschil maken. 

Urban interieur 

Stoere meubels met een robuuste kleur. Dat zijn kenmerken van een urban interieur. Verder zie je ook veel vintage spullen voorbij komen. Dit geeft nog een stoerdere effect in het interieur. Heb je geen verstand met interieur inrichting? Dan kan het verstandig zijn om hulp in te schakelen van een interieur specialist. Een interieur specialist kan je goed advies geven over hoe jij je interieur moet inrichten. 

Wil je een huis kopen met BKR? Maak je maar geen zorgen want het is zeker niet onmogelijk!