De nieuwe jacuzzi’s zijn steeds vaker uitgebreid uitgerust met tal van kenmerken. Ze zitten en liggen vaak een stuk beter dan de eerste jacuzzi’s die op de markt kwamen. Ook is er volop ondersteuning en zijn er verschillende massage functies in de jacuzzi’s. Het is heerlijk om hiervan te genieten. De massage kan op de nek gericht zijn en ook op de onderrug. Het is ook prettig om hem qua intensiteit te kunnen verstellen. Er zijn ook zachte massages mogelijk. Daarnaast zien we ook mooie Led verlichting in de jacuzzi’s van vandaag de dag. Ook zijn er aromatherapy systemen opgenomen. Het is eigenlijk ondenkbaar wat er allemaal kan. Natuurlijk willen we ook graag benoemen dat er ingebouwde speakers zijn en een compleet MP3 systeem in de jacuzzi’s. Ze worden gemaakt voor de volledige ontspanning en met volop entertainment. Het is goed om er eentje te kopen! 

Maatwerk

De jacuzzi’s van deze tijd zijn compleet op maat te maken. Het is een voordeel wanneer je net wat anders zoekt dan de standaard afmetingen. De mogelijkheden zijn zeer goed en het is duidelijk vakwerk wat wordt afgeleverd. Het is prettig om zo een jacuzzi te krijgen die perfect in de tuin past.  

Betere isolatie

Ook moeten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan aan de betere isolatie van de jacuzzi’s. Het is goed voor het milieu en ook goed voor een lagere energierekening. Het is natuurlijk slim om hier al op te letten bij de aanschaf. Door een slimme keuze te maken is het mogelijk om nu voor een duurdere jacuzzi te kiezen. Het verschil zal op termijn terugverdiend worden. Wel zo prettig! 

Er is veel veranderd

De techniek heeft ook voor de jacuzzi’s niet stilgestaan. Het is heerlijk om van een mooie jacuzzi te genieten en alle nieuwe kenmerken.