Continu zijn er nieuwe trends en stijlen om in de woning toe te passen. Natuurlijk is het niet erg om in deze stijlen mee te gaan. Zorg voor een basis waarop je steeds terug kunt vallen. Een goed stucwerk waar je een mooi behang op kunt doen of in één kleur kunt schilderen. Het is prettig om te genieten van een mooi plafond en gladde muren. Voor de prijs hoef je het vaak niet te laten. Zeker als je weet dat je er vele jaren van kunt genieten. Wat moet je allemaal weten over een goede stukadoor? Laten we onze tips delen. 

Een goede stukadoor

Het is belangrijk om een stukadoor te kiezen voor de woning die vakwerk kan afleveren. Het is belangrijk om de juiste vakman te kiezen. Natuurlijk is de stucadoor prijs van belang. Het eindresultaat is echter veel belangrijker. Soms is het goedkoper om een paar tientjes meer te betalen dan om met een slechte muur te zitten of een lelijk plafond. Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken. Vraag daarom ook om referenties of eerder werk. Op die manier is het eenvoudig in te schatten of het eindresultaat mooi wordt. 

Wat kost een stukadoor? 

Natuurlijk is het fijn om een richtlijn te hebben over wat een stucadoor kost. Het gaat echter om het werk wat er gedaan moet worden in het huis. Hoeveel werk moet er gedaan worden? Wat is de gewenste afwerking? Welke materialen moeten er gebruikt worden? Door hier een duidelijk overzicht van te krijgen is het mogelijk voor een stucadoor om een offerte uit te brengen. Het is verstandig om bij meerdere partijen een offerte op te vragen. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de kosten voor jouw klus. Kies dan de beste stucadoor om de klus te klaren.