Het beroep van een slotenmaker is zeer divers, dat is wat het zo leuk maakt. Dit zei een slotenmaker in Oss ons, die we voor het schrijven van dit artikel spraken. Heeft u er wel eens over nagedacht, waarvoor u de hulp van een slotenmaker kon gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe sloten in de ramen en deuren van een aan- of nieuwbouw bij uw woning, het vervangen van uw huidige sloten voor betere en sterkere sloten, het repareren van sloten, enzovoorts. Veel slotenmakers bieden een service aan, die ook buiten de vaste werktijden om bereikbaar is. Zo kunt u zelfs in de nacht de hulp van een slotenmaker inschakelen!

Uzelf buitengesloten? Een slotenmaker helpt!

Komt u net van uw werk na een lange dag werken, blijkt de sleutel van uw woning nog binnen te liggen. De buren zijn er niet en niemand anders beschikt over een sleutel om uw deur te openen. Een erg vervelende situatie, zeker als u al moe bent van uw werk. Waar men vroeger geregeld een ruitje intikte om de deur te kunnen openen, kunt u nu de hulp van een slotenmaker inschakelen. Een slotenmaker heeft u deur vaak binnen no-time voor u geopend, zodat u snel naar binnen kunt! Het voordeel van een slotenmaker, is dat er geen verdere schade aan uw deur of sloten wordt aangericht.

Vervang uw sloten voor meer veiligheid

Naast het openen van uw deur wanneer u zich heeft buitengesloten, kan een slotenmaker u eveneens helpen bij het verbeteren van de veiligheid in uw woning. We willen de kans op een inbraak immers zo goed mogelijk minimaliseren! Bent u benieuwd wat een slotenmaker voor u kan betekenen? Vraag een erkende slotenmaker bij u in de buurt eens naar de mogelijkheden.

Zo kan een slotenmaker uw huidige cilindersloten bijvoorbeeld vervangen voor cilindersloten met meer contactpunten in de deurpost. Het kost een inbreker daardoor meer tijd om uw woningdeur open te breken, waardoor de kans groter wordt dat hij of zij betrapt wordt. Ook kan een slotenmaker de beveiliging verbeteren, door beveiligingscomponenten als magneetcontacten of een camera te installeren.