Exif_JPEG_PICTURE

Zodra je baby goed rechtop kan zitten, wil je haar ook aan de keukentafel laten zitten. Het is erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind om gezamenlijk aan tafel te eten, want onderzoek wijst uit dat kinderen meer woorden leren uit gesprekken aan tafel dan uit boeken. Ook stimuleert het je kind om beter en gezonder te eten, en zelfs beter gedrag ontwikkeld. Dus zet je kleintje zo snel mogelijk aan tafel en laat het met zijn eigen eten spelen.

Kinderstoelen hebben veel voordelen over gewone stoelen. De allerkleinsten zitten nog niet stevig genoeg en zijn veel in beweging. Een kinderstoel houdt hem veilig op zijn plek. Maar ook voor de dreumesen is een kinderstoel beter. Geen bungelende beentjes waardoor ze onrustig worden. Ze zitten op een hoogte waarop ze een goed overzicht hebben op de tafel en gemakkelijk oogcontact kunnen maken. Een gewone stoel met een dik kussen is gewoon niet praktisch.

Er is zo veel keuze wat betreft design kinderstoelen in 2018. Kinderstoelen voor baby’s, die er meer in liggen dan zitten, zoals in een wipstoeltje. Kinderstoelen met een eetblad. Kinderstoelen die aan de tafel aangeschoven worden, en zelfs stoelen die je aan de tafel hangt. En dan zijn er stoelen die je in kunt klappen, stoelen waarvan de losse onderdelen ook gebruikt kunnen worden om een lage stoel en tafel te maken.

 

Voordat je een keuze maakt, overweeg altijd de veiligheid van je kindje. Bekijk de keurmerken, let op stabiliteit, maximaal gewicht, en beugels of riempjes. Een tweede punt waar u op moet letten is het schoonmaken, want dit wordt een dagelijkse taak, zo niet meerdere malen per dag. Vaste kussentjes, stoffen riempjes, randjes en hoekjes zijn allemaal lastig om schoon te houden. Bekijk als laatste pas of je de stoel ook mooi vindt. Veiligheid en functionaliteit zijn het belangrijkst bij het kiezen van een goede kinderstoel.

Stoelen en andere hippe, leuke en stoere meubels voor kinderkamer vind je hier.

Details:
CozyKidz Kinderkamers
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom, Nederland
Telefoon: +31 85 065 6434

Fijn is dat ze nu ook kosteloze montage dienst aanbieden. Dat maakt het installeren van de nieuwe meubelen een stuk makkelijker.