Foto’s in je woning zijn hartstikke leuk, ze zorgen voor sfeer en halen herinneringen aan mooie momenten op. Het kan echter zijn dat je graag je foto’s op een andere manier dan de standaard fotolijstjes in je interieur wilt verwerken. In dit artikel geven we je daar een paar opties voor.

Met foto’s kun je creatief zijn en er zijn enorm veel opties om ze in je interieur te hangen. Kies, voordat je de manier waarop je ze laat drukken kiest, eerst waar je de foto’s op wilt gaan hangen. Is dat bijvoorbeeld in de wc, in de hal, of in de woonkamer? Afhankelijk daarvan, kun je een keuze maken.

Hout

Wil je een echte blikvanger in bijvoorbeeld je woonkamer hangen en graag een beetje indruk maken? Kies er dan voor om je foto op hout te laten drukken. Dit zorgt voor een robuuste indruk. Je kunt ervoor kiezen om de foto op te hangen of weg te zetten en zo is het werken met foto’s op hout dus erg flexibel.

Polaroid

Je hebt tegenwoordig geen polaroid camera nodig om je foto’s op polaroid papier te drukken. Je kunt je foto’s namelijk ook gewoon in polaroid formaat bestellen. Door polaroid foto’s aan je muur te hangen, vallen ze misschien wat minder op, maar deze foto’s zijn, dankzij hun vierkante formaat, wel erg leuk om bij elkaar op te hangen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een combinatie van 9 bij 9 foto’s gaan. 

Moderne vormen

Ga je voor een dynamisch interieur en wil je je foto’s graag in expliciete vormen aan je muur hangen? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld cirkels of een hexagon. Voornamelijk een hexagon is vaak erg populair. Dit figuur heeft eigenlijk de vorm van een honingraat en je kunt er hier dan ook veel van naast elkaar hangen in verschillende patronen. Leuk, want zo ben je op een heel creatieve manier bezig met het ophangen van foto’s. Door af en toe het patroon te veranderen, de foto’s met elkaar te wisselen, of een nieuwe foto toe te voegen blijft je muur ook altijd up to date.