luxe woontrends 2017luxe woontrends 2017

De tijden van sober leven zijn voorbij. We doen niet meer aan primitief; luxe is helemaal hip! Maak van je huis een oase van rust waar je helemaal op kunt laden voordat je weer een week aan het werk gaat. Dit is tegenwoordig ook niet alleen maar te realiseren voor mensen met veel geld, maar ook voor mensen die een budget hebben. We bespreken graag de meest luxe woontrends van 2018 met je!

Heerlijk bubbelen in een jacuzzi

Een jacuzzi is jarenlang alleen voor de mensen met villa’s geweest. Maar dat is niet meer zo. Bijna iedereen kan een jacuzzi kopen! Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten jacuzzi’s, voor vrijwel iedere prijsklasse. Natuurlijk kan het zo zijn dat je er even voor moet sparen, maar dan heb je wel wat! Een jacuzzi is namelijk meer dan alleen luxe. Het is ook goed voor je gezondheid! Allereerst voor je mentale gezondheid. Na een lange dag werken is het natuurlijk heerlijk om even helemaal te ontspannen. Even nergens aan denken en genieten van het warme, bubbelende water. Daarnaast is een chillsessie in een jacuzzi ook zeer goed voor je bloedsomloop en werkt het stressverlagend. Allemaal goede redenen om te gaan sparen voor een jacuzzi!

Zomeravonden in je eigen loungehoek

Wat je ook steeds vaker ziet, zijn grote loungehoeken in de tuin. Vaak op een ietwat verhoogd terras, met een overkapping. Zet daaronder comfortabele banken met dikke kussens, een tafeltje en maak het gezellig met wat verlichting. En voila, zo heb je de ideale setting voor heerlijke zomeravonden in de tuin. Een Hollands buitje tussendoor? Geen probleem, je zit droog onder je overkapping! Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat het ook warm is op de wat koelere avonden, zodat je nog lekker lang buiten kunt blijven zitten. Heb je een kleine tuin? Ook dan is het mogelijk. Er zijn overkappingen en loungesets in allerlei soorten en maten. Zo maak je van je tuin een echte rustplek voor gezellige momenten.

Een eigen sauna

Tot rust komen is het belangrijkste thema als het gaat om de luxe woontrends van 2018. En waar kan dat nu beter, dan in je eigen sauna! Heerlijk ontspannen onder hoge temperaturen. Goed voor je lichaam, goed voor je geest. Er zijn veel verschillende soorten sauna’s, ook weer voor elk budget. Je kunt kiezen voor een traditionele Finse sauna, of voor een infraroodcabine. Er zijn eindeloze mogelijkheden!

Voor meer aanbod in zwemspa’s en jacuzzi’s kun je terecht bij spa-pro.eu.