Als we toe zijn aan een nieuwe auto, dan zoeken we meestal in eerste instantie in het aanbod occasions. Een nieuwe auto is voor veel mensen geen vereiste. We kopen liever een jong gebruikte occasion. Een jong gebruikte auto heeft vaak nog fabrieksgarantie en een lage kilometerstand. De prijs is echter vergeleken bij een nieuwe auto een stuk vriendelijker. De kop is eraf en dat merk je in de aanschafprijs. Bij andere dingen is het nog niet zo normaal om ze tweedehands aan te schaffen.

Meer om tweedehands te overwegen

Als we op zoek zijn naar een nieuwe laptop, telefoon, wasmachine of hifi installatie denken we niet zo vaak aan tweedehands. Ten onrechte. Met een beetje zoeken op het internet vind je al snel een voordelig aanbod van deze artikelen. Natuurlijk zijn ze niet nieuw, maar zeker als ze het predicaat refurbished hebben, kun je ervan uitgaan dat ze werkelijk zo goed als nieuw zijn. Op refurbished producten krijg je garantie en voor een fractie van de prijs kun je nog jaren genieten van je aankoop.

Tweedehands boot bij Zijlmans

Een wens van veel mensen is om een eigen boot te bezitten. Een eigen boot geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid. Eenmaal op het water kun je volledig ontspannen. Met een boot kun je de stress van het dagelijkse leven even achter je laten. Boten zijn er in allerlei verschillende formaten en uitvoeringen. Een boot is, zeker nieuw, een grote investering. Met alleen de aanschaf ben je er nog niet. Je zult een ligplaats moeten huren, eventueel winteropslag en er komt behoorlijk wat onderhoud bij kijken. Het is verstandig om eerst het aanbod in gebruikte boten te bekijken. Met een tweedehands boot bij Zijlmans maak je een slimme keuze.

Wat is de boot voor jou?

Ieder mens is uniek. Niet iedereen wil dezelfde boot. Als je voornamelijk door de grachten wilt varen, dan is een sloep de ideale boot. Door de geringe hoogte vaar je zonder problemen onder de lage bruggen door. Als je liever op het open water vaart en ook op je boot wilt kunnen overnachten, dan is een jacht de boot voor jou. Een jacht betekent luxe.