Wil je een mooie vloer in huis halen maar wil je er niet te veel uitgeven? Neem dan de mogelijkheden van een betonvloercoating onder de loep. Met deze vloer heb je de uitstraling van een robuuste betonvloer maar kan je genieten van de voordelen van een voordelige vloercoating. Dit type vloer is eenvoudig te onderhouden, gaat lang mee en mocht je toch van gedachten veranderen, kan je later ook nog de uitstraling wijzigen door een nieuwe coatinglaag aan te brengen. We vertellen je graag wat meer.

Waarom vloercoating voordelig is

Vergeleken met de normale gietvloer is vloercoating vaak een stuk voordeliger, omdat er minder materiaal nodig is. En omdat de arbeidstijd minder is. Een vloercoating kan vaak binnen een dag aan worden gebracht en er hoeft niet veel materiaal gebruikt te worden waardoor de kosten beperkt blijven. Bovendien kan je er jarenlang van genieten als je de vloer goed onderhoud. Met een beetje geluk kun je er wel je hele leven gebruik van maken. Mocht er toch een beschadiging voorkomen? Bijvoorbeeld omdat er iets was op de vloer is gevallen. Dan is het altijd nog mogelijk om een reparatie uit te voeren, je hoeft niet de hele vloer te vervangen.

Gietvloer op maat laten maken

Gietvloeren en ook vloercoating biedt de mogelijkheid om een vloer op maat te laten maken, met andere woorden, je kan zelf bepalen hoe deze eruit komt te zien. Je kan ervoor kiezen om zelf een ontwerp te maken maar je kan er ook voor kiezen om dit over te laten aan de specialist die je inschakelt om de vloer aan te brengen. Je kan vloercoating in iedere gewenste kleur laten aanbrengen maar je kan ook kiezen voor een betonlook, dan heb je de voordelen van een kunstofvloer met de uitstraling van robuuste betonvloer.

De specialist op het gebied van betonvloercoating

Ben je overtuigd en wil je niet langer wachten om een duurzame vloer in huis te halen? Schakel de specialist op het gebied van betonvloercoating in en laat een voordelige vloer aanbrengen waar nog vele jaren lang van kan genieten.